Godt nytår 2020

2019 var året for vores første jubilæum - 10 år som Stutteri Vica og nu med eget logo. Året har budt på mange gode minder.
Året startede med at Vicas Hokus Pokus fik et nyt hjem. Så kom Ruska Pearly Princess hjem efter flere års udlån i hesteparadiset hos Stutteri Borch. Samtidig fik vi Valhallas Limelight på visit, for at klare årets bedækninger. Det var kærlighed ved første blik hos de to!

Så blev det føl-tid med en lille påskekonkurrence og Mailunds Faith gav os det første hoppeføl. En fantastisk lille frøken som fik navnet Vicas Magic Jubilee. Ruska og Faith blev scannet drægtige. Det er første gang, at vi venter 2 Welsh Cob føl.

Sommeren gik og vi blev løbene orienteret om hvor god stævne-succes Vicas Miraculix og Maria havde i Sverige. Slutteligt kunne de kalde sig svenske Welsh-mestre i kørsel 2019.

Vicas Ebrilja har ligeledes haft et fantantisk godt år på stævnebanerne her hjemme. 
Vicas Epica fik sin showdebut til foreningens show på Store Hestedag.

Turen gik til Sverige for at besøge Vicas Miraculix og hele familien. Vi havde nogle skønne efterårsdage i det svenske.
Sidst men ikke mindst, kom vi afsted til show med Valhallas Welsh Model og Vicas Magic Jubilee, hvor Jubilee sikrede sig sin første championats titel! Det var lidt højdepunkter fra 2019.

I ønskes alle et rigtig godt nytår!