Årets første føl

Ruska har her til morgen folet årets første føl, 12 dage over termin. Det blev til en rød hoppe med blis og 2 små sokker/koder (i højre side).
Hun ser rigtig lovende ud, med et dejligt ponypræg, så vi glæder os til hun er foldet helt ud. Der vil selvfølgelig komme billeder om et par dage.

Så venter vi bare på at Faith foler, hun har termin d. 5/4-2020, så der er ikke så længe til. 

Konkurrencetid - Vi gentager succesen

Vi gentager sidste års konkurrence. Det var så hyggeligt. Deltag i konkurrencen om et påskeæg på vores facebookside- www.facebook.com/stutterivica

Forår og føltid

Foråret nærmer sig og dagene bliver lysere. De første føl er begyndt at titte frem rundt omkring hos avlerne, og det gør bare denne årstid til noget helt særligt hvert år. Det opvejer i den grad, den mørke tid og de våde dage samt giver fornyet energi. Det er nu fantastisk.

Ruska og Faith går begge med store runde maver, med masser af liv indeni. Inden længe er ventetiden forbi, og så kan man jo tænkte "Hvor blev de 11 måneder lige af".
Men den værste ventetid, er altså den sidste måned inden termin - Den måned føles bare så meget længere end de forgangene 10 måneder. 

Ruska har termin d. 15/3-2020, hvilket jo er lige om lidt. Dog har hun ikke gjort sig helt klar, så vi forventer at hun går over tid.
Faith har termin d. 5/4-2020, men hun er på forkant med klargøringen, så det bliver spændende at se om hun går tiden ud.

Vi glæder os til at tage imod de 2 nye Vica-afkom.

Godt nytår 2020

2019 var året for vores første jubilæum - 10 år som Stutteri Vica og nu med eget logo. Året har budt på mange gode minder.
Året startede med at Vicas Hokus Pokus fik et nyt hjem. Så kom Ruska Pearly Princess hjem efter flere års udlån i hesteparadiset hos Stutteri Borch. Samtidig fik vi Valhallas Limelight på visit, for at klare årets bedækninger. Det var kærlighed ved første blik hos de to!

Så blev det føl-tid med en lille påskekonkurrence og Mailunds Faith gav os det første hoppeføl. En fantastisk lille frøken som fik navnet Vicas Magic Jubilee. Ruska og Faith blev scannet drægtige. Det er første gang, at vi venter 2 Welsh Cob føl.

Sommeren gik og vi blev løbene orienteret om hvor god stævne-succes Vicas Miraculix og Maria havde i Sverige. Slutteligt kunne de kalde sig svenske Welsh-mestre i kørsel 2019.

Vicas Ebrilja har ligeledes haft et fantantisk godt år på stævnebanerne her hjemme. 
Vicas Epica fik sin showdebut til foreningens show på Store Hestedag.

Turen gik til Sverige for at besøge Vicas Miraculix og hele familien. Vi havde nogle skønne efterårsdage i det svenske.
Sidst men ikke mindst, kom vi afsted til show med Valhallas Welsh Model og Vicas Magic Jubilee, hvor Jubilee sikrede sig sin første championats titel! Det var lidt højdepunkter fra 2019.

I ønskes alle et rigtig godt nytår!