Sommergræs

Så blev det igen tid til sommerferie for vores unghopper. Jubilee og Ruby trives og nyder godt af græsset.
 

Plageskuet på Dorthealyst

I sidste weekend deltog vi med Jubilee og Ruby til Plageskuet på Dorthealyst. Det er flere år siden, at vi har udstillet ponyer, så det var med lidt spænding og nervøsitet at disse 2 "corona-ponyer" var tilmeldt.
De var dog ganske flinke at have med i byen og tog det hele rigtig pænt. Også selvom det var lidt svært at være tålmodig og undvære sin bedste-ven, mens man skulle bedømmes af dommerne og være "alene" i ridehuset.

Jubilee vandt hendes klasse med 8 i helhed og Ruby stod nr. 2 med 7 i helhed. Begge ponyer fik en helt fair beskrivelse på dagen.
Særligt Ruby er præget af, at være en forvokset pony-teenager (153 cm) som pt. er lidt uharmonisk. Men hun skal blot have tid, og så kommer hun til at minde utrolig meget om hendes mor Ruska.
Begge deres sider er ligeledes opdateret med resultatet.

  

Lidt nye billeder.. 

Camilla kom forbi stalden og havde selvfølgelig mebragt kameraret. Det kom der følgende billeder ud af. 

Vica Magic Jubilee, 3 års hoppe og Vicas Comtess Ruby, 2 års hoppe. De er begge tilmeldt plageskuet på Dorthealyst d. 30.04.2022. 

Vicas Epica, som bare klarer mor-rollen så fantastisk godt. Vicas Esmeralda nu 1 uge gammel. 
 

Vicas Simsalabim - En ordentlig basse på 1 mdr. og så er han en vaskeægte selskabspapegøje, der ikke siger nej til en hyggestund på folden.
 

Dommeruddannelsen bestået

Lørdag d. 16.04.2022 bestod Vicky sin uddannelse som dommer i Welsh pony og Cob avlen i Danmark. En dag der var set meget frem til, efter flere år i uddannelse og lidt "udsættelse" pga. corona.

Årets 2. føl - Sort hoppe

Den 15.04.2022 folede Vicas Epica et skønt hoppeføl efter Rotherdale Rhodri. En stor dag, at se sit første 2. generationsafkom komme til verden. Epica har klaret den nye rolle som mor til UG, og vi er meget stolte af hende og lettede over, hvor nemt det hele er gået. Hvis i er nysgerrige og gerne vil se Vicas Esmeralda, så findes der lidt video af hende på vores Facebook side. Der bliver opdateret med nye billeder, af begge føl herinde, så snart fotografen har været forbi.

Salgslisten er opdateret

Vi kan pt. udbyde 2 Welsh Cobs til salg - Mailunds Faith og Vicas Simsalabim.  

R.I.P Valhallas Welsh Model

Der er i dag blevet sagt farvel til Model. Hendes gigt havde gjort hverdagen træls og smertefuld, så trods Camilla havde forsøgt alt, var der ikke mere at gøre.
Model har været Camillas tro følgesvend de sidste 7 år og har ligeledes fungeret som en god ven, for begge Camillas piger. Hun vil blive savnet af os alle.

 

Årets 1. føl - Sort hingst

Mailunds Faith folede søndag aften, et skønt sort hingsteføl. Alt forløb som det skulle, og føllet er sundt og raskt. Han er en ordentlig basse, med kraftige ben og et dejligt ponyhovede. Nu skal han blot have lidt tid til, at folde sig helt ud, og så vil der komme bedre billeder af ham. 

R.I.P. Ruska Pearly Princess

Det er med knust hjerte, at vi må fortælle at vi har mistet Ruska til akut sygdom (tarmslyng).
Ruska var én af de helt særlige og betød utrolig meget. Hun vil blive savnet for hendes unikke og fantastiske væsen. Vi får aldrig én som hende igen.
Vi har heldigvis hendes datter, som nu forbliver her til minde om Ruska og som fremtidig avlshoppe. 

Godt nytår og velkommen til 2022

Lad os satse på at 2022 bliver året, hvor vi vender tilbage til tiden før corona. Vi vil ihvertfald se rigtig meget frem til de mange større arrangementer på hestefronten.
Vi har blandt andet planlagt en tur til Wales og en tur til Internationalt Show i Tyskland. 

Lige nu går vi blot, som mange andre og længes efter at vinteren snart slipper sit greb, og lyset og varmen vender tilbage.
Nedtællingen til årets første føl kan også snart påbegyndes, da termin er her i medio marts. Terminen på de næste 2 hopper er med ca. 14 dages mellemrum. Vi forventer at alle 3 føl er landet medio april. Det bliver virkelig spændende, at se hvad hoppemaverne har gemt på de sidste mange måneder.