Følgende dyr udbydes netop nu!

 TIL SALG / FOR SALE

Lige nu kan vi tilbyde følgende dyr til salg;


Vicas Ellora

Født 03.05.2023 - Forventet stangmål ca. 147 cm.
F: Borchs Jitterbug
M: Vicas Epica
MF: Merlyn Welsh Calibra

Pris: 28.000 kr.

Har rødt pas fra SEGES, er passet med smed og ormekur. Opstartes på vaccination til efteråret.
Ellora søger en ny ven eller familie efter fravænning i slutningen af år 2023. Hun håndteres dagligt og synes simpelthen, at det er så hyggeligt bare at være i dit selskab. Hun har et skønt og mildt temperament og tager tingene med ophøjet ro, uanset hvad man byder hende. Hun kan det et føl skal kunne og har fra dag 1 været utrolig nem at håndtere.

Med Ellora får du en smuk Welsh Cob hoppe med blikfang og udstråling. Hun har de dejligste store mørke øjne og vil blive en super skøn "pony-cob". Hun besidder 3 gode og taktfaste gangarter. Ellora vil kunne bruges til lige det, du måtte ønske dig og mulighederne er bestemt mange med hende her.

I stamtavlen finder du også noget af det helt gamle Welsh Cob-blod med velkendte og succesrige blodlinjer fra Avonvalley, Menai, Fronarth og Nebo som hver især, har præget Welsh Cob avlen verden over.

Kom gerne forbi til et uforpligtende besøg og oplev hende selv.
Kan reserveres mod betaling af depositum svarende til 50% af prisen. For yderligere information kontakt Vicky på tlf.: 61 85 61 38 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

Vi har ifolet 1 hoppe og forventer føl igen ultimo maj 2024.

Fandt du ikke hvad du søgte?
Så kan vi henvise til Welshforeningens hjemmeside: www.welshponyer.dk